Tuesday

Τη γάμησα!


Είναι εκείνη η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι είσαι πίτα στο με8ύσι και έχεις μία προσγείωση στην πραγματικότητα για κλάσματα του δευτερολέπτου πριν 3αναχα8είς στο ποτάμι του αλκοόλ, όπου 3έρεις ότι 8α το πληρώσεις πολύ ακριβά. Τότε λες "τη γάμησα".
Είναι εκείνη η στιγμή που ανάμεσα σε πολύ κόσμο, γλιστράς στο δρόμο και χάνεις την ισορροπία σου, με αποτέλεσμα να πέφτεις σε slow motion με τα μούτρα. Τότε λες "τη γάμησα".
Είναι εκείνη η στιγμή που είσαι μικρός και ρίχνεις το βάζο από το τραπεζάκι στο σαλόνι, το οποίο 8ρυματίζεται σε εκατοντάδες κομματάκια και βλέπεις πάνω του τη σκιά της μάνας σου να πλησιάζει βασανιστικά αργά. Τότε λες "τη γάμησα".
Είναι εκείνη η στιγμή που βλέπεις να μπαίνει ο ελεγκτής μέσα στο βαγόνι του μετρό, ακριβώς εκείνη τη στιγμή που κλείνουν οι πόρτες ενώ εσύ δεν έχεις εισιτήριο. Τότε λες "τη γάμησα".
Είναι εκείνη η στιγμή που παρατηρεί ο κα8ηγητής τα μικροσκοπικά γράμματα που έχεις κάνει με τόση προσοχή πάνω στο πράσινο 8ρανίο, κατα τη διάρκεια του διαλείμματος, ενώ εσύ γράφεις το διαγώνισμα. Τότε λες "τη γάμησα".
Είναι εκείνη η στιγμή που σε κάποιο σημείο της ζωής σου όλα σου πάνε στραβά και έχεις πιάσει πάτο. Τότε λες "τη γάμησα".
Είναι όμως κι εκείνη η στιγμή που αφού έχεις 3εράσει ό,τι έχεις και δεν έχεις απ' το στομάχι σου, αφού έχεις κλείσει δωδεκάωρο ύπνου και 3υπνάς αρτιμελής. Τότε λες "τη γλύτωσα".
Είναι όμως κι εκείνη η στιγμή που αφού έχεις φάει τη σαβούρα και είσαι φαρδύς-πλατύς πάνω στο πεζοδρόμιο, βάζεις τα χέρια σου κάτω, δίνεις φόρα στο σώμα σου και σηκώνεσαι πάνω με ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Τότε λες "τη γλύτωσα".
Είναι όμως κι εκείνη η στιγμή που η μάνα σου μαζεύει τα απομεινάρια του βάζου δίχως να σε μαλώσει με αποτέλεσμα να ανακαλέσει την αναχώρηση της ψυχής σου στην "Κούλουρη". Τότε λες "τη γλύτωσα".
Είναι όμως κι εκείνη η στιγμή που ο ελεγκτής σκαλώνει σε ένα άτομο στο ίδιο βαγόνι που ψάχνει το δικό του εισιτήριο και προλαβαίνεις εσύ να κατέβεις στην επόμενη στάση. Τότε λες "τη γλύτωσα".
Είναι όμως κι εκείνη η στιγμή που ο κα8ηγητής κάνει ότι δεν είδε και κουνάει το κεφάλι του με το ρυ8μό του -άντε-στη-χαρίζω-αυτή-τη-φορά. Τότε λες "τη γλύτωσα".
Είναι όμως κι εκείνη η στιγμή που βλέπεις ότι η ζωή σου έχει πάρει την κάτω βόλτα αλλά συνειδητοποιείς πως όταν έχεις πιάσει πάτο, μόνο προς τα πάνω μπορείς να πας. Έτσι σηκώνεσαι και προχωράς, 3εσκονίζεσαι από τις στάχτες σου και αρχίζεις νέα προσπά8εια πάλι από την αρχή. Τότε λες "τη γάμησα"!